Om os

Effektivitet – Fleksibilitet – Punktlighed

Vi varetager alle flytteopgaver - store som små

First Movers blev pr. d. 1/9-2015 opkøbt af dens nuværende ejer. Igennem en stærk struktur og et kvalitetsbevidst mindset er virksomheden blevet til et af de førende inden for flyttebranchen. First Movers flytter både for private og virksomheder, hvor flytning for virksomheder er den største præference.

First Movers er en stærk samarbejdspartner, der kan løfte opgaver for din virksomhed eller dig som privatperson. Der stilles gratis flyttekasser til rådighed, og pakkes ned efter dine ønsker.

Igennem tæt dialog med dig, tages der højde for alle behov i flytteprocessen og planlægges herefter. Skulle der opstå skader igennem flytteprocessen, er vi selvfølgelig forsikret. 

Effektivitet - Fleksibilitet - Punktlighed

Med disse tre nøgleord tilrettelægger vi din kommende flytteproces, og sørger for, at du er på plads igen så hurtigt som muligt. 

Hos os varetages alle typer flytteopgaver, og med erfarne hænder pakker vi dine ting ned, flytter dem, og pakker dem ud igen, efter dine ønsker.

Uanset om flytningen foregår over korte eller lange distancer, arbejder vi altid hurtigt og effektivt så deadlines overholdes.

Som samarbejdspartner

Med First Movers som samarbejdspartner har du intet at bekymre dig om i flytteprocessen. Udover nedpakning og flytning tilbyder First Movers også gratis flyttekasser og totalløsninger, såsom opbevaring, besigtigelser og opsætning af ejendele og IT-udstyr.

Vores medarbejdere og køretøjer er selvfølgelig forsikret, så hvis uheldet skulle være ude, er der mulighed for at få erstatning for dine ting. Du kan derfor trygt overlade din flytning til First Movers, som også er sikkerhedsgodkendt af PET.