Privat

Vi stiller de bedste ressourcer til rådighed

Skal du flytte?

Så kan First Movers være behjælpelig igennem hele din flytteproces, med alt fra nedpakning til opsætning. 

Vi tilbyder professionel nedpakning af dine ejendele, og står til rådighed med gratis flyttekasser. Kasserne afhentes igen efter 14 dage, så du selv kan pakke tingene ud i ro og mag. Ønsker du I stedet at lade os stå for udpakningen, tager vi kasserne med igen, så snart alt er pakket ud.

I forbindelse med flytningen tilbyder vi også besigtigelse af dit fra- og tilflytningssted, og får dermed det bedst muligt overblik over de ressourcer, som skal stå til rådighed ved flytningen.

Vi tilbyder

Som privat kunde tilbydes du også vores totalløsning, så flytningen kan gå så effektivt som muligt. Der lægges stor vægt på at overholde deadlines, og derfor arbejder vi hurtigt og engageret.

Totalløsningen gennemgås i tæt dialog med dig, og dækker alle de behov og ønsker, der måtte komme. Herefter kan du trygt læne dig tilbage, imens vi pakker ned, flytter indboet, og opsætter det hele igen.

Mange års erfaring

Vores mangeårige erfaring i branchen gør, at vi lynhurtigt kan danne os et overblik over projektet og flytningen, og dermed stille de bedste ressourcer til rådighed.

Så snart dine ting er i vores hænder, er de forsikret. Skulle uheldet være ude, er vores medarbejdere og køretøjer stærkt forsikret, og vores virksomhed sikkerhedsgodkendt af PET.  

Kontakt

Alle kunder får et tilbud på en fast pris eller et prisestimat på en totalløsning.

Kontakt os i dag med dine krav og ønsker, så kommer vi med et tilbud det matcher dine behov.